Als adviseur en trainer ben ik sinds 1986 actief bij een breed scala aan profit en nonprofitklanten, vanaf 2009 zelfstandig gevestigd. Opgeleid als psycholoog en communicatietrainer, gegroeid in rollen als conferentieleider, organisatieontwikkelaar, coach en auteur. En zelf met voeten in de leiderschapsmodder gestaan als teamleider en managing partner.

Mijn motto: eigenzinnig eensgezind

Mensen dragen bij als ze in hun kracht komen, ruimte krijgen, in balans komen, groeien. Eigenzinnig! Dat vraagt persoonlijke bezinning, diepgang, ruimte en concrete doelen en taken om met energie tot resultaten te komen. En tegelijk eensgezind werken aan de gemeenschappelijke opgave, de doelstellingen van de organisatie, de alliantie, het team. Zo ontstaat verbinding: focus op het gemeenschappelijke en erkenning van de verschillende individuele bijdragen.

Wat breng ik mee?

Kracht en energie bij het opstarten van teams en vlottrekken van stroeve samenwerking. Een brede kennis en ervaring als ontwerper en begeleider van werkconferenties. Thuis in leiderschapsontwikkeling in professionele organisaties. Een betrokken trainer/coach: empathisch luisterend, duidelijk én confronterend.

Professionele kwaliteit

Ik werk volgens de gedragscode van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs  en ben CMC gecertificeerd. Zie mijn Algemene voorwaarden, mijn klachtenprocedure, mijn privacyverklaring, de gedragscode en mijn CV.